Projedeme se společně s cyklisty z Nového Lískovce, jak bylo domluveno na březnové cykloschůzce.
Scuk v 10 hod. U vesla, kde to znají i lískáčci.
Navrhovaný itoš: Kolem prýglu přes Hlubočky po cyklo na Jinačovice, dále kolem kuřimského hřbitova po cestě kolem trati do Tišnova a dále Klášterního pivovaru v Předklášteří, tam občerstvení, dále po cyklo do Dolních Louček, hospoda Peklo. Domluva na další pokračování, předpoklad Drápelky, pod Deblínem U myslivny, a zpět do Brna přes Braníškov, Maršov, Lažánky, Vev.Bítýška a domluva jak společně dále zase k "našemu" veslu.
Celkem 80, zkrácená dle domluvy 60 km.
Lupre
Tišnovsko, sobota 18.4.2026
Moderátor: Lupre
Re: Tišnovsko, sobota 18.4.2026
[attachment=0]670269337_122195735072499653_7575141126390549548_n.jpg[/attachment]
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
U vesla 15 kousků, po cestě dalších 4-5 třeba jen krátce...
Krásné počasí stálo zato se projet po tišnovsku.
Moje nedostatečné informování o trati před startem mělo za následek rozdělení skupiny na menší, škoda, na prvním domluveném setkání všech v Kuřimi u hřbitova se 1/2 hoďky čekalo. Ač v mém itošu figuroval první záchytný bod - Hlubočky, netušil jsem, že většina účastníků toto místo nezná, i když jsem byl informován, že ano.
Nevadí, zapomenuto, další vývoj vejletu už byl kvalitní. Tekuté občerstvení v Předklášteří, další jídelní v Pekle v Dolních Loučkách nemělo chybu!
Povídání o viaduktu za DL obstaral Pepa, výjezd pod Deblín zvládli bez ztráty kytičky všichni, nakonec rozchodná už ve Veverdě, nevadilo.
Myslím, 60 - 80 km podle bydliště všem stačilo, kousek Tišnovska jsme si projeli, někteří i poprvé, takže paráda.
Však máme tišnovsko na ročním programu CKK vícekrát.
Lupre
Plná velikost k náhledu (nebo ke stažení) je zde:
https://ckkomin.cz/images/others/dolni- ... ecna-1.jpg
Krásné počasí stálo zato se projet po tišnovsku.
Moje nedostatečné informování o trati před startem mělo za následek rozdělení skupiny na menší, škoda, na prvním domluveném setkání všech v Kuřimi u hřbitova se 1/2 hoďky čekalo. Ač v mém itošu figuroval první záchytný bod - Hlubočky, netušil jsem, že většina účastníků toto místo nezná, i když jsem byl informován, že ano.
Nevadí, zapomenuto, další vývoj vejletu už byl kvalitní. Tekuté občerstvení v Předklášteří, další jídelní v Pekle v Dolních Loučkách nemělo chybu!
Povídání o viaduktu za DL obstaral Pepa, výjezd pod Deblín zvládli bez ztráty kytičky všichni, nakonec rozchodná už ve Veverdě, nevadilo.
Myslím, 60 - 80 km podle bydliště všem stačilo, kousek Tišnovska jsme si projeli, někteří i poprvé, takže paráda.
Však máme tišnovsko na ročním programu CKK vícekrát.
Lupre
Plná velikost k náhledu (nebo ke stažení) je zde:
https://ckkomin.cz/images/others/dolni- ... ecna-1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.