Termín: 11. - 15. 6. 2025 - 4 noci
Ubytování kemp Rákosí:
https://www.kemprakosi.cz/
Předběžně máme zamluveny tzv. sruby (vybavené chatky) a chatky.
Cena byla loni 1400,- za srub a 1000,- za chatku na noc (vše pro čtyři osoby + možnost přistýlky) + ložní prádlo 100,- za pobyt + dýchavičné 25,- za noc.
Vybavenost na stránkách kemp Rákosí.
Snídani a večeři budeme domlouvat později.
Kdo by chtěl lepší ubytování ve zděné budově, je tu možnost se ubytovat v "hotelu" Zruč, který se nachází přes řeku.
To si však zajistěte sami, jenom mi to řekněte, ať jsem v obraze, že nebudete ubytováni s námi.
https://www.hotelzruc.cz/index.php
Dopravu si každý zajišťuje sám (vlak s jedním přestupem).
Přihlášky na březnové nebo dubnové schůzi CK, popř. u mě.
Zruč n. Sázavou 13. - 16. 6. 2025
Moderátor: Lupre
Re: Zruč n. Sázavou 13. - 16. 6. 2025
Dnes se mně konečně podařilo spojit s kempem Rákosí a bohužel to tam převzali noví lidé.
Po předešlých pracovnících tam naše rezervace nezůstala, takže se opakuje situace z loňska a nemůžou nás v termínu. který jsme chtěli, ubytovat (mají tam školu)
Je volný termín 13. - 16. 6., tj pátek až pondělí o den zkrácené.
Prosím všechny, kteří jsou přihlášení, aby se mi co nejdřív ozvali, zda vám změna vyhovuje.
Po předešlých pracovnících tam naše rezervace nezůstala, takže se opakuje situace z loňska a nemůžou nás v termínu. který jsme chtěli, ubytovat (mají tam školu)
Je volný termín 13. - 16. 6., tj pátek až pondělí o den zkrácené.
Prosím všechny, kteří jsou přihlášení, aby se mi co nejdřív ozvali, zda vám změna vyhovuje.
Re: Zruč n. Sázavou 13. - 16. 6. 2025
Většina přihlášených se změnou termínu souhlasí, takže objednán termín 13. - 16. 6. 2025.
Nové ceny jsou na stránkách Kempu Rákosí (zvýšení o cca 25,- na den)
Snídaně (švédské stoly) objednám všem za cenu 150,-Kč. Večeře ve stejné ceně si po domluvě můžete objednat přímo na místě.
Cca to vychází za tři noci se snídaní na 1700,-Kč až 1800,-Kč. Budu to vybírat až na místě.
Nové ceny jsou na stránkách Kempu Rákosí (zvýšení o cca 25,- na den)
Snídaně (švédské stoly) objednám všem za cenu 150,-Kč. Večeře ve stejné ceně si po domluvě můžete objednat přímo na místě.
Cca to vychází za tři noci se snídaní na 1700,-Kč až 1800,-Kč. Budu to vybírat až na místě.