11. 11. náměstí Svobody

Moderátor: Lupre

Odpovědět
Martas
Kontaktovat uživatele:

11. 11. náměstí Svobody

Příspěvek od Martas »

Vážení přátelé, ano.
Je to již rok, co jsme se potkali na Svatomartinských slavnostech otevírání mladého vína.
Proto se i letos potkáme v pondělí 11. 11. na náměstí Svobody. Upokojenci tam budou zevlovat a ochutnávat již od poledních hodin (prosím zajistit flek - něco jako loni) a my, ostatní, se tam sejdeme odpoledne - jak to komu vyjde. Nějakou lahvičku do začátku, jakožto oslavenec, věnuji. Nezapomeňte si vzít teplé oblečení, skleničku na víno (asi možno zakoupit i na místě), něco na zub, ale hlavně dobrou náladu a úsměv. Po ukojení naší touhy po víně srazíme kyselinky v některé z přilehlých restaurací. Místa objednám.
Těší se Marťas
Martas
Kontaktovat uživatele:

Re: 11. 11. náměstí Svobody

Příspěvek od Martas »

Bohužel jsem včera chytil moribundus a tak se budu dnes léčit doma. Doufám, že si to i tak užijete a lahvičky, které mám připravené, vypijeme co nejdřív - třeba v sobotu na Zlobici.
Na 18:30 jsem objednal na moje jméno 10 míst ve Sport baru Radegast na náměstí Svobody.
https://mapy.cz/turisticka?source=firm& ... 56998&z=19
Pokud byste tam nešli, tak se tam aspoň stavte a zrušte tu rezervaci.
Díky nemocinkovaný Marťas
Lupre
Kontaktovat uživatele:

Re: 11. 11. náměstí Svobody

Příspěvek od Lupre »

Díky nečekané změně /nemoci a zranění/ se setkání upokojenců v 11 hod. na nám.Svobody neuskutečnilo, všeobecné setkání k 16 hod. však už vyšlo. Trochu chladno, ale s lahvinkama svatomartinského vínka jsme se shromáždili co nejblíže plynového ohřívače...Bylo nás různě cca 12 kouků, takže po zlikvidování vínka jsme se přemístili do zajištěné pivnice...
A dobrý, domluvili jsme Zlobici a prosincového Wasseka.
Zdar!
Lupre
Odpovědět