Klasika: hvězdicový přesun do Chudčic - U Pavlíčka. Otevřeno po 12 hod., takže kolmo, pěšmo, busmo, autmo...jakkoliv. Máme vedlejší místnost pro sebe.
Jinak, dnes jsem zkoušel při zajišťování Bernarda - nádhera!
Lupre
Velikonoční pondělí 1.4.2024.
Moderátor: Lupre
Re: Velikonoční pondělí 1.4.2024.
Milí cykloklubáci a milé cyklokluběnky,
Přeji všem hezké velikonoční svátky.
Bohužel ležím s virosou a když je virosa rodu ženského,
tak není o co stát.
Tak si to v pondělí užijte a pánové přitlačte i za mě.
Jirka Lang
Přeji všem hezké velikonoční svátky.
Bohužel ležím s virosou a když je virosa rodu ženského,
tak není o co stát.
Tak si to v pondělí užijte a pánové přitlačte i za mě.
Jirka Lang
Milí .........a jejda, Jirka použil moje oslovení, ale je to dobré borec, tak se nic neděje, vymyslím něco jiného.
Takže, milí cykloborci, milé cyklokočky, přeji vám příjemné prožití svátků velikonočních. Po totáce kolene jsem již doma, rehabilituji, ale zítřejší naši klasiku si musím ještě odpustit. Mějte se fajn, užijte si to ve zdraví a v pohodě, už se těším až se s vámi zase uvidím buď na schůzi a nebo přímo už na kole.
Čágo bélo, Hasta la vista, Adiós Amigos.
Takže, milí cykloborci, milé cyklokočky, přeji vám příjemné prožití svátků velikonočních. Po totáce kolene jsem již doma, rehabilituji, ale zítřejší naši klasiku si musím ještě odpustit. Mějte se fajn, užijte si to ve zdraví a v pohodě, už se těším až se s vámi zase uvidím buď na schůzi a nebo přímo už na kole.
Čágo bélo, Hasta la vista, Adiós Amigos.
Velikonoce u Pavlíčků se vydařily. Sluníčko, pivo, kořalečka, milá děvčata plná vajíček, slušní chlapci plní úsměvů. Papu opět skvělé, místy to nebyl závod F1, ale, kdo si počká, .... však to znáte. Nepočítal jsem to, ale 20 - 25 nás tam bylo.
Prostě pohodové Velikonoce.
Prostě pohodové Velikonoce.