Kamarádky, kamarádi, příznivci cyklistiky a hlavně Cykloklubáci.
Náš "préza" tedy prezident Lupre jako Osobnost roku 2022?
Ano je to možné, jen musíte trochu pomoci a přečíst si text níže:
Ludva příští rok bude mít blíže neurčené kulaté narozeniny.
Proto jsme ho přihlásili do ankety Osobnost neziskových organizací Jihomoravského kraje.
Navíc Cykloklub vede již neuvěřitelných 30 let!
Proto prosím dejte svůj hlas fotce se jménem Ing. Ludvík Zimola.
Mějte se krásně a hlasujte!
Za realizační tým (Petr Nygrýn a Marťas Krejčí - foto)
Blanche
P.S.:
Prosím přepošlete mail s tímto odkazem "dole" vašim známým, příznivcům sportu, kamarádům, rodině, ať je Ludva na "bedně"!
KDE HLASOVAT?
ANNO JMK letos na podzim vyhlásila již 8. ročník ankety Osobnost nestátních neziskových organizací Jihomoravského kraje 2022, určené všem, kdo si zaslouží ocenit a poděkovat za svoji práci v neziskovkách.
Zahajujeme hlasování na https://www.osobnostnnojmk.cz/hlasovani-2022/, kde naleznete letošní navržené kandidáty.
Po kliknutí na konkrétního kandidáta se otevře jeho medailon spolu s hlasovacím formulářem, který můžete vyplnit, a tím mu do 25. listopadu 2022 zašlete svůj hlas.
Prezident Ludva Zimola jak Osobnost roku? ANO! Hlasujte!!!
Moderátor: Lupre
Re: Prezident Ludva Zimola jak Osobnost roku? ANO! Hlasujte!!!
Včera, 6.12. jsem se zůčastnil na pozvání primátorky Statutárního města Brna vyhlášení 8. ročníku ankety - Osobnost nestátních neziskových organizací JMK 2022.
Díky vašim hlasům jsem se umístil na bedně, na krásném 2. místě.
Děkuji všem, co jste mně poslali hlas, a hlavně organizátorům, cykloklubákům Blánš, Petrovi Nygrýnovi, Marťasovi.
Ve svém projevu jsem propagoval Cykloklub Komín, ale to je tak vše co jsem mohl udělat. Obálka nebyla...
Díky vašim hlasům jsem se umístil na bedně, na krásném 2. místě.
Děkuji všem, co jste mně poslali hlas, a hlavně organizátorům, cykloklubákům Blánš, Petrovi Nygrýnovi, Marťasovi.
Ve svém projevu jsem propagoval Cykloklub Komín, ale to je tak vše co jsem mohl udělat. Obálka nebyla...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Velká gratulace a palec nahoru!
Není důležité zůčastnit se ale vyhrát. Nebo navopak?
P.
Není důležité zůčastnit se ale vyhrát. Nebo navopak?

P.
Obálka, neobálka, až se uvidíme, je potřeba to oslavit.

Samozřejmě gratulace a nevadí,obálku oželíme... 

Ludva se na jmenování choval velmi zodpovědně. Poděkoval za jmenování, vyfotil se s primátorkou a ve svém oranžovém svetru zářil. Propagoval cykloklub a naše akce. Obálka sice nebyla, ale dvě knihy a lahvinku vína si odnesl domů.
Á propó... Markétka se rozhodla, že příští rok půjde do soutěže ona... prý si to taky zaslouží
Tak se připravme
Á propó... Markétka se rozhodla, že příští rok půjde do soutěže ona... prý si to taky zaslouží

Tak se připravme

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.